Touringcar | 30-60 personen

Airconditioning
Verstelbare stoelen
Audio/TV
Koelkast
Bagageruimte
Toilet
Voetsteunen
Microfoon
Koffiebar
Klaptafels
Twee ingangen

Waarom een Touringcar huren?
Een Touringcar huren met chauffeur? De touringcar is de meest voorkomende optie binnen ons busvervoer. De bus is lang en voorzien van veel ruimte voor bagage en zitplaatsen. Hierdoor is de bus ideaal voor grote groepen en naast dagtochten ook de langere reizen. De touringcar is geschikt voor groepen van 30 tot 64 personen. Dit maakt de touringcar hét vervoersmiddel voor jouw reis. De Wonderbus touringcars zijn- of zijn gelijkwaardig aan de MAN Lion’s Coach en hiermee van alle gemakken voorzien.

De Touringcar: in te zetten voor vele doeleinden
Een Touringcar huren met chauffeur is fijn voor een hele hoop gelegenheden. Sightseeing gegarandeerd want deze wagen ligt lekker hoog op de weg. Door de vele specificaties en bagageruimte is geen reis te gek. Denk aan stedentrips, schoolreisjes of andere vormen van groepsvervoer waarbij ruimte gewenst is. Onze touringcar is completer en veelzijdiger dan de meeste andere bussen uit ons wagenpark waardoor snelheid, rijcomfort en capaciteit gewaarborgd zijn.

Specificaties van de Minibus
De touringcars van Wonderbus zijn voorzien van verstelbare stoelen met voetsteunen. Een uitgebreid audiosysteem met microfoon zorgt ervoor dat het onderweg al gezellig kan zijn en niemand zich tijdens de reis hoeft te vervelen. Op langere reizen kan er altijd een een film worden gekeken en zit je dus in een bioscoop op wielen. Uiteraard is er airconditioning aanwezig en is de touringcar uitgerust met een kleine koffiebar, een koelkast en toilet dus een comfortabele reis is gegarandeerd.

Veiligheid
Een Touringcar huren met chauffeur bij Wonderbus is een veilige keuze. Zo beschikken onze touringcars zonder uitzondering over veiligheidsgordels. Bij Wonderbus staat veiligheid op nummer 1 waardoor wij alleen met IS0-9001 en SKTB-gecertificeerde bussen en chauffeurs werken. Dit houdt in dat al onze bussen voldoen aan de diverse normeisen en deze alleen worden bestuurd door getrainde chauffeurs. Je kunt dus met een gerust hart je reis beginnen.

Duurzaamheid
Met groepsvervoer per touringcar bespaar je al snel zo’n 30 auto’s op de weg. Kiezen voor Wonderbus is dus ook een duurzame keuze. Veel van onze touringcars zijn voorzien van de nieuwste normen op het gebied van milieu, zoals schone Euro 6 motoren en chauffeurs die de training Het Nieuwe RIjden (HNR) hebben doorlopen.

Meer informatie over veiligheid en duurzaamheid vind je op de Wonderbus’ pagina over veiligheid van touringcars en de pagina over duurzaamheid van touringcars. Wil je meer informatie over onze touringcars? Neem dan contact op met een van onze reisadviseurs.