Minibus | 9-19 personen

Airconditioning
Microfoon
Audiosysteem
Veiligheidsgordels

Waarom een Minibus huren?
Een Minibus huren met chauffeur? De minibus is de ideale oplossing voor groepen die nét te groot zijn voor een taxibus, maar ook weer te klein voor een midibus. De minibus heeft een capaciteit van zo’n 19 personen en is hiermee de ideale tussenmaat. De Wonderbus minibussen zijn- of zijn gelijkwaardig aan de Mercedes-Benz Sprinter en hiermee van alle gemakken voorzien. Door zijn kleine formaat is de Minibus bovendien een prijsbewuste keuze.

De minibus: in te zetten voor vele doeleinden
Een Minibus huren met chauffeur is handig voor diverse gelegenheden. De Sprinter is zo veelzijdig dat geen vervoersbehoefte te gek is. Denk aan het organiseren van een personeelsfeest met je collega’s, vervoer voor een voetbalwedstrijd of een fantastisch vriend(inn)en weekend. Doordat de minibus compacter is dan de meeste andere bussen uit ons wagenpark is deze zeer flexibel met parkeren en snel op locatie. Ook voor een Airport transfer kan de midibus uitermate geschikt zijn. Vraag je Wonderbus adviseur naar bagagemogelijkheden.

Specificaties van de Minibus
De minibussen van Wonderbus zijn voorzien van luxe, verstelbare stoelen. Ook de comfortbanken kunnen in veel gevallen worden aangepast naar je persoonlijke voorkeur. Een uitgebreid audiosysteem met microfoon zorgt ervoor dat het onderweg al gezellig kan zijn en niemand zich tijdens de reis hoeft te vervelen. Uiteraard is er airconditioning aanwezig, voor een comfortabele reis.

Veiligheid
Een minibus huren met chauffeur bij Wonderbus is een veilige keuze. Zo beschikken onze touringcars zonder uitzondering over veiligheidsgordels. Bij Wonderbus staat veiligheid hoog in het vaandel, en daarom werken wij alleen met IS0-9001 en SKTB-gecertificeerde bussen en chauffeurs. Dit houdt in dat al onze bussen voldoen aan de diverse normeisen en deze alleen worden bestuurd door getrainde chauffeurs. Je kunt dus met een gerust hart je reis beginnen.

Duurzaamheid
Met groepsvervoer per minibus bespaar je al snel zo’n 5 auto’s op de weg. Kiezen voor Wonderbus is dus ook een duurzame keuze. Veel van onze touringcars zijn voorzien van de nieuwste normen op het gebied van milieu, zoals schone Euro 6 motoren en chauffeurs die de training Het Nieuwe Rijden (HNR) hebben doorlopen.

Meer informatie over veiligheid en duurzaamheid vind je op de Wonderbus’ pagina over veiligheid van touringcars en de pagina over duurzaamheid van touringcars. Wil je meer informatie over onze minibussen? Neem dan contact op met een van onze persoonlijk reisadviseurs.