Dubbeldekker | 61-90 personen

Airconditioning
Verstelbare stoelen
Audio/TV
Koelkast
Bagageruimte
Toilet
Voetsteunen
Klaptafels
Microfoon
Veiligheidsgordels
Koffiebar
Panorama view
Twee ingangen

Waarom een Dubbeldekker huren?
Een Dubbeldekker huren met chauffeur? De Dubbeldekker is met een capaciteit tot 92 personen de krachtpatser onder de touringcars. Wat niet iedereen weet is dat de Dubbeldekker ook nog eens een relatief voordelige optie is. Bovendien biedt de Dubbeldekker alle denkbare opties en is zij geschikt voor zowel korte pendels als verre reizen in Europa. De Wonderbus touringcars zijn- of zijn gelijkwaardig aan de MAN Lion’s Coach en hiermee van alle gemakken voorzien.

De Dubbeldekker: in te zetten voor vele doeleinden
Een Dubbeldekker huren met chauffeur is fijn voor een hele hoop gelegenheden. Denk aan bijvoorbeeld schoolreisjes, waarbij meerdere klassen in de bus passen. Daarnaast is de Dubbeldekker bijzonder geschikt voor verenigingen, sportteams of leden van een congres of manifestatie. Of het nu gaat om wintersport in de Alpen of een korte verplaatsing binnen de stad: rijcomfort zijn met de Dubbeldekker gewaarborgd.

Specificaties van de Dubbeldekker
De Dubbeldekker van Wonderbus heeft twee ingangen zodat passagiers snel kunnen instappen. Geniet onderweg van een fenomenaal uitzicht hoog boven de weg. Audio en video zijn aanwezig en in de meeste gevallen beschikt de Dubbeldekker over zeer veel koelruimte voor drankjes en hapjes. Wil je de groep in tweeën verdelen, dan biedt de Dubbeldekker uitkomst: ongeveer 25% van de stoelen bevinden zich in het benedendek. Hier vind je ook diverse tafeltjes waar je met 4 personen aan kunt zitten.

Veiligheid
Een Dubbeldekker huren met chauffeur bij Wonderbus is een veilige keuze. Bij Wonderbus staat veiligheid op nummer 1 waardoor wij alleen met IS0-9001 en SKTB-gecertificeerde bussen en chauffeurs werken. Dit houdt in dat al onze bussen voldoen aan de diverse normeisen en deze alleen worden bestuurd door getrainde chauffeurs. Je kunt dus met een gerust hart je reis beginnen.

Duurzaamheid
Met groepsvervoer per Dubbeldekker bespaar je al snel zo’n 40 auto’s op de weg. Kiezen voor Wonderbus is dus ook een duurzame keuze. Veel van onze touringcars zijn voorzien van de nieuwste normen op het gebied van milieu, zoals schone Euro 6 motoren en chauffeurs die de training Het Nieuwe Rijden (HNR) hebben doorlopen.

Meer informatie over veiligheid en duurzaamheid vind je op de Wonderbus’ pagina over veiligheid van touringcars en de pagina over duurzaamheid. Wil je meer informatie over onze Dubbeldekkers? Neem dan contact op met een van onze reisadviseurs.