Verhalen & Quiz Boot

River Cruise Rotterdam boot

Rondvaart in privé boot

Boek deze geheel verzorgde privé-boottocht in een luxe rondvaartboot. De Verhalen & Quiz Boot wil je niet missen! De schippers van de lokale rederij hebben jarenlange ervaring en nemen je mee naar de mooiste spots in de regio. Plaatsen die je nog niet eerder zag. Verhalen die je nog niet kende. Laat je meeslepen en herontdek je eigen regio zoals nooit tevoren. Een ambachtelijke rondvaart in een ultramodern jasje.

Dit krijg je:

Personen: Privé boot voor 20, 25 of 30 personen (zonder mondkapje)
Tour duur
: 2 uur
Locatie: Amsterdam & Rotterdam
Opstappen: Amsterdam centrum of Rotterdam Parkhaven
Vertrektijden: dagelijks om 09:30, 13:00, 17:00, 20:00

→ Boek Verhalen & Quiz Boot

veiligheid

We werken uitsluitend met touringcarbedrijven en rederijen die voldoen aan de veiligheidsrichtlijnen vanuit het RIVM. Handgel is aanwezig.

Het Varend Theater

De Act

Geniet van een privé optreden van een professioneel acteur uit de regio. Gearriveerde spelers en jong talent wisselen elkaar af en geven vorm aan de Verhalen & Quiz Boot. Verwacht een persoonlijke inkijkje in het leven van de acteur. Op ludieke wijze wordt vervolgens een interactieve quiz met je gespeeld. Na de pauze neemt de acteur je met ronkend stemgeluid mee in een bloemlezing van de mooiste verhalen en gedichten. Stap in de boot voor een uniek theater te water.

Dit krijg je:

  • Intro: Woord van welkom door de schipper & acteur
  • Kijkje in de keuken: de acteur neemt je mee in zijn / haar leven
  • Sightseeing: de schipper vertelt de mooiste verhalen over bezienswaardigheden uit de regio
  • Quiz: de acteur zal jullie kennis testen met een interactieve quiz
  • Verhalen: de acteur zal jullie de mooiste verhalen en gedichten voordragen uit de literatuurwereld

Nadat je geboekt hebt ontvangt de hoofdboeker een korte vragenlijst. Eventueel worden aanvullende vragen telefonisch doorgenomen. Hierdoor weet de acteur om wat voor groep het gaat en kan beter ingespeeld worden op de groep. Zo leveren wij maatwerk en ben jij verzekerd van een unieke persoonlijke ervaring.

→ Boek Verhalen & Quiz Boot

Duurzaam

Wist je dat een boot al snel 30 auto's op de weg bespaart? Kiezen voor het Varend Theater is dus een duurzame keuze!

Acteur Bram Gerrits lachend

Support local

SUPPORT CULTUUR.

De culturele sector is zwaar getroffen. Theaters zijn gesloten en acteurs zitten zonder werk. Dankzij dit initiatief kunnen zij weer aan de slag. Met veel plezier verzorgen zij voor jou een leuke act aan boord!

SUPPORT HORECA.

De lokale horecasector is zwaar getroffen. Na een maandenlange sluiting zijn er nog steeds veel beperkingen. Tijdens de tour staat een box vol lekkernijen voor je klaar die met zorg is samengesteld!

SUPPORT TRAVEL.

Lokale busbedrijven en rederijen zijn zwaar getroffen. Zij konden voor lange tijd niet rijden of varen en zijn nog steeds beperkt. Chauffeurs en schippers staan te popelen om je de mooiste plekjes in de regio te laten zien!

De horeca

De Prael bierproeverij

Lokale lekkernijen

De Verhalen & Quiz Boot zou niet compleet zijn zonder lekker eten en drinken voor onderweg. Lokale horeca ondernemers bij jou in de buurt stellen iets moois samen, speciaal voor onderweg. Laat je culinair verrassen! Zo is er – afhankelijk van vertrektijd – de ontbijtbox, de lunchbox of de snackbox. Alles met hapjes, met drankjes en een lekkernij. Het is net een schoolreisje, maar dan anders. De exacte invulling laten we over aan het restaurant. Hieronder een idee.

Dit krijg je:  

  • Ochtend | 09:30 | ontbijt |  verse croissant, broodje, fruitsapje & drankje
  • Middag | 13:00 | lunch | vers broodje, lekkere snack, fruitsapje & drankje
  • Namiddag  | 17:00 | snack | ambachtelijke borrelhapjes, bijzondere (alcoholische) drankjes.
  • Avond | 20:00 | snack | ambachtelijke borrelhapjes, bijzondere (alcoholische) drankjes.

→ Boek Verhalen & Quiz Boot

We maken een zorgvuldige selectie van lokale horecabedrijven en bieden niet alleen smakelijke maar ook duurzame lekkernijen!

Boek je tour

Stap 1.

BUS OF BOOT.

Kies voor het rijdend of varend theater en zie je regio zoals nooit tevoren.

Theater gordijnen

Stap 2.

DE ACT.

Comedy, quizzen of verhalen: Laat je meeslepen en vermaken door de acteur.

Stap 3.

JOUW WENSEN.

Op de boekingspagina kun je het aantal personen, vertrektijd en je stad kiezen.

FAQ

In de shop kies je voor het Rijdend of Varend Theater. Vervolgens kies je je stad. Het Rijdend Theater vertrekt altijd vanaf Centraal Station en het Varend Theater in Amsterdam vanuit het Centrum (exacte locatie is in overleg nadat de boeking gemaakt is). Voor Rotterdam stap je op bij Parkhaven.

Ons advies is om de mooiste route van de chauffeur of schipper rijden of varen. Zij weten als geen ander de mooiste plekjes van de stad. Om een idee te krijgen over de route kun je de sightseeing pagina van het Rijdend Theater bekijken of bekijk de route van de sightseeing pagina van het Varend Theater. Mocht je zelf ideeën hebben dan kun je altijd even overleggen met de chauffeur of schipper. Laat je verrassen en meeslepen, dit is een unieke ervaring!

Jazeker! Wonderbus heeft jarenlange ervaring in veilig vervoer. We werken uitsluitend met gecertificeerde partijen aangesloten bij brancheverenigingen zoals Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV). In verband met het coronavirus volgen we de strikte maatregelen en protocollen die gelden vanuit het RIVM. De vervoerder heeft een speciale training ondergaan en er zijn voorzieningen aangebracht zoals desinfecterende gel, anderhalve meter afstand en hygiëne. We hebben onze tours zodanig ingericht dat mondkapjes niet nodig zijn en je ontspannen kunt genieten.

We doen ook graag een beroep op je eigen verantwoordelijkheid, dit houdt het volgende in: was regelmatig je handen met water en zeep, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog, gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg, schudt geen handen, houd 1,5 meter afstand van anderen en blijf thuis als mij (milde) klachten.

De prijs voor het Rijdend & Varend Theater komt tot stand door de optelsom van het vervoer, de acteur, de horeca en algemene kosten zoals de marketing en het onderhoud van deze website. Alle lokale leveranciers krijgen een eerlijke vergoeding. We proberen het tarief voor iedereen aantrekkelijk te maken, maar zijn gebonden aan een maximumcapaciteit per vervoermiddel vanwege de strenge richtlijnen. Zodra dit verder versoepeld wordt zullen prijzen ook bijgesteld worden.

Met jouw boeking ga je niet alleen een zeer bijzondere reiservaring opdoen, je steunt ook nog eens je lokale vervoersondernemer, je lokale horeca en je lokale cultuur. Bekijk in de shop alle tours & tochten.