Het Rijdend en Varend Theater

support local: cultuur, horeca & travel

EIGEN BOOT OF BUS MET EXTRA'S

Varen met… Charles Groenhuijsen

In samenwerking met NRC presenteert Wonderbus ‘Varen met…’, ditmaal met Charles Groenhuijsen die zal spreken over de Amerikaanse Verkiezingen. Stap aan boord van De Prinses Amalia, het luxe 5-sterren schip en geniet van een uitgebreide lunch en het 360º uitzicht. Bekijk dit aanbodM.

Mix. Match. Go!

Boek nu bij Wonderbus je privéboot of -bus voor een onvergetelijk uitje met familie, vrienden of collega’s. Kies uit de vele extra’s zoals het borrelarrangement of een privé-optreden van een comedyspeler. Of ga voor een interactieve op maat gemaakte quiz. Wij verzorgen een fantastische rondvaart of – rit op basis van jouw wensen. Mix. Match. Go!

Dit initiatief is gemaakt samen met partners uit door corona getroffen sectoren. Lees hier het verhaal van de ondernemers.

Oproep: Wonderbus is nog op zoek naar deelnemende partners en roept touringcarbedrijven, rederijen, horecaondernemers en artiesten op zich aan te melden en mee te doen.

Varend & rijdend theater

VEILIGHEID

Met een gerust hart op stap

We werken uitsluitend met touringcarbedrijven en rederijen die voldoen aan de strikte veiligheidsvoorschriften vanuit het RIVM. Zo gelden er strikte regels voor het aantal personen per touringcar en boot om de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen. De bussen en boten worden voortdurend schoongemaakt, geventileerd en is er desinfecterende handgel aanwezig voor alle passagiers. We zorgen er samen voor dat we veilig op stap gaan. Lees meer over veiligheid.

Touringcar-op-de-weg

SUPPORT LOCAL

SUPPORT CULTUUR.

De culturele sector is zwaar getroffen. Theaters zijn gesloten en acteurs zitten zonder werk. Dankzij dit initiatief kunnen zij weer aan de slag. Met veel plezier verzorgen zij voor jou een leuke act aan boord!

SUPPORT HORECA.

De lokale horecasector is zwaar getroffen. Na een maandelange sluiting zijn er nog steeds veel beperkingen. Tijdens de tocht staat een heerlijke box klaar die met zorg is samengesteld!

SUPPORT TRAVEL.

De lokale busbedrijven en rederijen zijn zwaar getroffen. Zij konden voor lange tijd niet rijden of varen. Chauffeurs en schippers staan te popelen om je de mooiste plekjes in de regio te laten zien!

Wat klanten vinden

Aangesloten partners

Brouwerij De Prael - logo
Karaat - logo
O'pazzo - logo
Pierre Par CP - logo
Soul kitchen - logo
Stromma logo