Plan je reis

Oops!

Er is helaas iets misgegaan. Probeer het nogmaals.

Oops!

Onze bussen verrichten wonderen maar in de tijd reizen kunnen we (nog) niet. Controleer je vertrek/aankomsttijden.
Rit {{ index + 1 }}
 
van
naar
Heenreis
Vertrek
Datum/Tijd
Aankomst
Vertrek heenreis
Vertrek
Aankomst
Terugreis
Datum/Tijd
Vertrek terugreis
Vertrek
Aankomst
Vertrek heenreis
Vertrek
Aankomst
Is er koffer/weekendtas bagage?
Icon plus
Tussentijds gebruikbus
 
Min circle Plus circle

Bus huren Den Haag

Bus huren naar Den Haag? Wonderbus vervoert je snel en voordelig. Ontdek deze prachtige regeringsstad achter de duinen. Ga voor een heerlijk drankje op de Grote Markt en neem een kijkje in het centrum van de Nederlandse democratie. De Hofstad heeft veel te bieden.

Of het nu gaat om een schoolreisje naar het Binnenhof en het Mauritshuis of met het personeel een dagje uitwaaien op het Scheveningse strand: Den Haag heeft voor ieder wat wils. Ook voor (luxe) zakelijk vervoer is het huren van een bus uitermate geschikt. Laat je rijden door onze ervaren chauffeurs.

Wist je dat een wonderbus al snel 30 auto's op de weg bespaart? Kiezen voor Wonderbus is dus een duurzame keuze!

Hoe werkt Wonderbus?

Stap 1.

Tarief in 1 minuut

Laat ons weten waar je heen wilt en krijg direct een indicatie van de prijs.

Stap 2.

Offerte op maat

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat met de definitieve prijs.

Stap 3.

Boek je wonderbus

Offerte naar wens? Je kunt direct je bus huren en boeken. Stap in!

Waarom met Wonderbus naar Den Haag?

Bus-chauffeur

Een bus huren naar Den Haag kan heel voordelig zijn. Wonderbus ondersteunt je zowel voor als tijdens de reis met persoonlijk advies. Zodra je een aanvraag doet koppelen wij je aan een Persoonlijk Reisadviseur die je bijstaat voor alle vragen.

Vul Den Haag in als eindbestemming en krijg direct een indicatie van je tarief. Ontvang binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte. Samen stellen we jouw ideale bus reis samen. Voor een groep van 15 vrijgezellen of 1500 demonstranten op het Malieveld: bij Wonderbus helpen we je graag op weg.

Wist je dat Wonderbus alleen met ISO-9001 of SKTB gecertificeerde bussen werkt? Kiezen voor Wonderbus is dus ook een veilige keuze!

Onze voordelen

De beste prijs.

Wonderbus vergelijkt offertes van 150 touringcarbedrijven in binnen- en buitenland. Zo regelen we de beste optie voor de beste prijs.

Snelle service.

Vertel ons je reisplan en in minder dan 1 minuut heb jij een schatting van de kosten. Binnen 24 uur ontvang je van ons het definitieve tarief.

Persoonlijk advies.

Persoonlijk advies zorgt voor effici├źnter, comfortabeler of voordeliger vervoer. Ook in de bus zorgt een ervaren chauffeur voor optimaal reisgenot.

FAQ

Ja, dat kan. Wonderbus heeft jarenlange ervaring met het vervoeren van grotere groepen. Ook met groepen die wegens hun idealen de behoefte hebben te demonstreren op het malieveld. Wij voorzien deze groepen van gericht advies en helpen mensen met het laten horen van hun stem.

Dat hangt ervan af, wanneer je de specifieke wens hebt tussentijds gebruik te blijven maken van de touringcar is dit mogelijk. Het kan echter af en toe voorkomen dat het voordeliger is wanneer een touringcar tussendoor nog een andere rit kan maken.  

We beschikken over honderden touringcars in heel Nederland, die samen ons wagenpark vormen. Onze touringcars vari├źren van 10 tot 92 zitplaatsen, voldoen altijd aan een van de keurmerken zoals SKTB, Altrovia of ISO9001 certificering. De touringcars worden standaard geleverd met ervaren chauffeur, beschikken altijd over airconditioning en luxe verstelbare stoelen. Neem een kijkje in ons Wagenpark voor meer informatie.

Wonderbus werkt samen met touringcarbedrijven in heel de Benelux en Duitsland. Hierdoor ontstaan niet alleen inkoopvoordelen, maar ook zijn wij goed in staat de beste aanbieder op dat moment in te zetten. Dit doen we op basis van het wagenpark en onze ervaring met de diverse touringcarbedrijven.

Er zijn een aantal manieren waarmee je slim geld kan besparen op je busreis. Wanneer je rekening houdt met deze bespaartips kan dit al snel tientallen euro’s schelen. De belangrijkste bespaartips zijn:

  • Hoe meer zielen, hoe meer vreugde:┬á┬áBij een busreis is de prijs voor een groot gedeelte afhankelijk van het soort bus dat je nodig hebt. Je betaald hierbij voor de bus en het aantal kilometers, niet voor het aantal personen. Het is dus voordelig om voor zoveel mogelijk mensen te zorgen zodat een dubbeldekker mogelijk is. Dit is vaak de beste deal per persoon.
  • Voorkom lege stoelen:┬áAlle bussen hebben een bepaalde capaciteit, deze mag niet overschreden worden. Wanneer je meer dan 62 personen hebt is het zeer waarschijnlijk dat je een dubbeldekker nodig hebt. Deze dubbeldekker is uiteraard duurder, maar heeft vervolgens wel zo’n 28 stoelen vrij. Houd bij┬áhet aantal reizigers dus altijd rekening met de capaciteit van de bus.
  • Boek op tijd: Voorkom dat je last minute je busreis boekt, het kan zo voor onze partners lastiger zijn om je busreis uit te voeren wat vaak tot hogere kosten leidt.
  • Voorkom de drukste maanden:┬áSoms ontkom je hier niet aan, maar ook in de touringcar sector geldt de wet van vraag en aanbod. In drukke maanden stijgen vaak ook de prijzen voor een busreis. Het is daarom verstandig de maanden mei, juni en september te ontlopen. Is dit niet mogelijk, boek dan┬áop tijd.┬á