Plan je reis

Oops!

Er is helaas iets misgegaan. Probeer het nogmaals.

Oops!

Onze bussen verrichten wonderen maar in de tijd reizen kunnen we (nog) niet. Controleer je vertrek/aankomsttijden.
Rit {{ index + 1 }}
 
van
naar
Heenreis
Vertrek
Datum/Tijd
Aankomst
Vertrek heenreis
Vertrek
Aankomst
Terugreis
Datum/Tijd
Vertrek terugreis
Vertrek
Aankomst
Vertrek heenreis
Vertrek
Aankomst
Is er koffer/weekendtas bagage?
Icon plus
Tussentijds gebruikbus
 
Min circle Plus circle

Bus huren Parijs

Een bus huren naar Parijs, de stad van de liefde? Zorgeloos genieten van al het moois dat deze fantastische stad te bieden heeft? Dat kan bij Wonderbus. Ontdek de schoonheid aan de Seine, de pronkstukken van het Louvre en natuurlijk de Eiffeltoren die ‘s avonds prachtig oplicht.

Of het nu gaat om een cultureel schoolreisje, bedrijfsuitje of misschien zelfs bruiloft: de Franse hoofdstad heeft voor ieder wat wils. Reizen met Wonderbus brengt je voordelig en snel in Parijs en laat je door persoonlijk advies zorgeloos genieten van de Cité de l’amour in al haar glorie.

Duurzaam

Wist je dat een wonderbus al snel 30 auto's op de weg bespaart? Kiezen voor Wonderbus is dus een duurzame keuze!

Bus-naar-Parijs

Hoe werkt Wonderbus?

Stap 1.

Tarief in 1 minuut

Laat ons weten waar je heen wilt en krijg direct een indicatie van de prijs.

Stap 2.

Offerte op maat

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat met de definitieve prijs.

Stap 3.

Boek je wonderbus

Offerte naar wens? Je kunt direct je bus huren en boeken. Stap in!

Waarom met Wonderbus naar Parijs?

Bus-chauffeur

Wie naar Parijs gaat wil vooral ontspannen en genieten. Wonderbus begrijpt dat en is ondersteunend zowel voor als tijdens de reis. Zodra je een aanvraag doet koppelen wij je aan een Persoonlijk Reisadviseur die je direct inzicht geeft in de te verwachten rij- en aankomsttijden. Samen stellen we jouw ideale reis samen.

Vul je vertrekplaats in met Parijs als eindbestemming en krijg meteen een indicatie van het tarief voor het huren van een bus naar Parijs. Vervolgens ontvang je binnen 24 uur geheel vrijblijvend een definitieve offerte. Kortom: wij gaan op zoek naar de beste prijs voor jouw tripje naar Parijs. Wonderbus werkt uitsluitend met gecertificeerde touringcarbedrijven en ervaren chauffeurs. Veiligheid voorop voor een ontspannen busreis.

veiligheid

Wist je dat Wonderbus alleen met ISO-9001 of SKTB gecertificeerde bussen werkt? Kiezen voor Wonderbus is dus ook een veilige keuze!

Onze voordelen

De beste prijs.

Wonderbus vergelijkt offertes van 150 touringcarbedrijven in binnen- en buitenland. Zo regelen we de beste optie voor de beste prijs.

Snelle service.

Vertel ons je reisplan en in minder dan 1 minuut heb jij een schatting van de kosten. Binnen 24 uur ontvang je van ons het definitieve tarief.

Persoonlijk advies.

Persoonlijk advies zorgt voor efficiënter, comfortabeler of voordeliger vervoer. Ook in de bus zorgt een ervaren chauffeur voor optimaal reisgenot.

FAQ

Ja, dat kan. Wonderbus heeft jarenlange ervaring met het vervoeren van grotere groepen. Onder het mom ‘van 10 tot 10.0000 personen’ voeren wij de reis uit, zonder in te boeten op kwaliteit.

Ja, het bij de hand houden van een geldig legitimatiebewijs valt altijd aan te raden. Frankrijk valt binnen het verdrag van Schengen, controles kunnen echter altijd voorkomen op wat voor manier dan ook.

We beschikken over honderden touringcars in heel Nederland, die samen ons wagenpark vormen. Onze touringcars variëren van 10 tot 92 zitplaatsen, voldoen altijd aan een van de keurmerken zoals SKTB, Altrovia of ISO9001 certificering. De touringcars worden standaard geleverd met ervaren chauffeur, beschikken altijd over airconditioning en luxe verstelbare stoelen. Neem een kijkje in ons Wagenpark voor meer informatie.

Wonderbus werkt samen met touringcarbedrijven in heel de Benelux en Duitsland. Hierdoor ontstaan niet alleen inkoopvoordelen, maar ook zijn wij goed in staat de beste aanbieder op dat moment in te zetten. Dit doen we op basis van het wagenpark en onze ervaring met de diverse touringcarbedrijven.

Er zijn een aantal manieren waarmee je slim geld kan besparen op je busreis. Wanneer je rekening houdt met deze bespaartips kan dit al snel tientallen euro’s schelen. De belangrijkste bespaartips zijn:

  • Hoe meer zielen, hoe meer vreugde:  Bij een busreis is de prijs voor een groot gedeelte afhankelijk van het soort bus dat je nodig hebt. Je betaald hierbij voor de bus en het aantal kilometers, niet voor het aantal personen. Het is dus voordelig om voor zoveel mogelijk mensen te zorgen zodat een dubbeldekker mogelijk is. Dit is vaak de beste deal per persoon.
  • Voorkom lege stoelen: Alle bussen hebben een bepaalde capaciteit, deze mag niet overschreden worden. Wanneer je meer dan 62 personen hebt is het zeer waarschijnlijk dat je een dubbeldekker nodig hebt. Deze dubbeldekker is uiteraard duurder, maar heeft vervolgens wel zo’n 28 stoelen vrij. Houd bij het aantal reizigers dus altijd rekening met de capaciteit van de bus.
  • Boek op tijd: Voorkom dat je last minute je busreis boekt, het kan zo voor onze partners lastiger zijn om je busreis uit te voeren wat vaak tot hogere kosten leidt.
  • Voorkom de drukste maanden: Soms ontkom je hier niet aan, maar ook in de touringcar sector geldt de wet van vraag en aanbod. In drukke maanden stijgen vaak ook de prijzen voor een busreis. Het is daarom verstandig de maanden mei, juni en september te ontlopen. Is dit niet mogelijk, boek dan op tijd.