Plan je reis

Oops!

Er is helaas iets misgegaan. Probeer het nogmaals.

Oops!

Onze bussen verrichten wonderen maar in de tijd reizen kunnen we (nog) niet. Controleer je vertrek/aankomsttijden.
Rit {{ index + 1 }}
 
van
naar
Heenreis
Vertrek
Datum/Tijd
Aankomst
Vertrek heenreis
Vertrek
Aankomst
Terugreis
Datum/Tijd
Vertrek terugreis
Vertrek
Aankomst
Vertrek heenreis
Vertrek
Aankomst
Is er koffer/weekendtas bagage?
Icon plus
Tussentijds gebruikbus
 
Min circle Plus circle

Bus huren Barcelona

Bus huren naar Barcelona? Met de bijzondere architectuur van Gaudí, het bruisende uitgaansleven, leuke winkels en de fantastische ligging aan zee heeft deze mediterrane stad alles voor een geweldige trip. Stap in en ontdek deze prachtstad met Wonderbus.

Of het nu gaat om een schoolexcursie of groepsreis met vrienden: Barcelona is voor meerdere doeleinden een geweldige bestemming. Bij Wonderbus huur je eenvoudig en snel een bus met chauffeur en word je begeleid met persoonlijk advies. Je hoeft je geen zorgen te maken om randzaken, bij ons sta jij centraal.

Wist je dat een wonderbus al snel 30 auto's op de weg bespaart? Kiezen voor Wonderbus is dus een duurzame keuze!

Bus-naar-Barcelona

Hoe werkt Wonderbus?

Stap 1.

Tarief in 1 minuut

Laat ons weten waar je heen wilt en krijg direct een indicatie van de prijs.

Stap 2.

Offerte op maat

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat met de definitieve prijs.

Stap 3.

Boek je wonderbus

Offerte naar wens? Je kunt direct je bus huren en boeken. Stap in!

Waarom met Wonderbus naar Barcelona?

Bus-chauffeur

Een bus huren naar naar Barcelona is wel zo relaxt. Het is een lange reis met veel kilometers. Bij Wonderbus reis je per touringcar, wat al snel 30 auto’s op de weg scheelt. Dit is niet alleen duurzaam, het zorgt ook voor een flexibele en relaxte reis. Je reist samen als groep en het genieten begint al onderweg.

Selecteer Barcelona als eindbestemming en krijg direct een indicatie van het tarief voor het huren van een bus. Vervolgens ontvang je binnen 24 uur geheel vrijblijvend een definitieve offerte. Direct na je aanvraag word je gekoppeld aan een van onze Persoonlijk Reisadviseurs. Deze helpt je bij het plannen van je reis. Bij Wonderbus stellen we samen jouw ideale reis samen.

Wist je dat Wonderbus alleen met ISO-9001 of SKTB gecertificeerde bussen werkt? Kiezen voor Wonderbus is dus ook een veilige keuze!

Onze voordelen

De beste prijs.

Wonderbus vergelijkt offertes van 150 touringcarbedrijven in binnen- en buitenland. Zo regelen we de beste optie voor de beste prijs.

Snelle service.

Vertel ons je reisplan en in minder dan 1 minuut heb jij een schatting van de kosten. Binnen 24 uur ontvang je van ons het definitieve tarief.

Persoonlijk advies.

Persoonlijk advies zorgt voor effici√ęnter, comfortabeler of voordeliger vervoer. Ook in de bus zorgt een ervaren chauffeur voor optimaal reisgenot.

FAQ

Ja, dat kan. Wonderbus heeft jarenlange ervaring met het vervoeren van grotere groepen. Onder het mom ‚Äėvan 10 tot 10.0000 personen‚Äô voeren wij de reis uit, zonder in te boeten op kwaliteit.

Ja, het bij de hand houden van een geldig legitimatiebewijs valt altijd aan te raden. Controles kunnen altijd voorkomen op wat voor manier dan ook.

We beschikken over honderden touringcars in heel Nederland, die samen ons wagenpark vormen. Onze touringcars vari√ęren van 10 tot 92 zitplaatsen, voldoen altijd aan een van de keurmerken zoals SKTB, Altrovia of ISO9001 certificering. De touringcars worden standaard geleverd met ervaren chauffeur, beschikken altijd over airconditioning en luxe verstelbare stoelen. Neem een kijkje in ons Wagenpark voor meer informatie.

Wonderbus werkt samen met touringcarbedrijven in heel de Benelux en Duitsland. Hierdoor ontstaan niet alleen inkoopvoordelen, maar ook zijn wij goed in staat de beste aanbieder op dat moment in te zetten. Dit doen we op basis van het wagenpark en onze ervaring met de diverse touringcarbedrijven.

Er zijn een aantal manieren waarmee je slim geld kan besparen op je busreis. Wanneer je rekening houdt met deze bespaartips kan dit al snel tientallen euro’s schelen. De belangrijkste bespaartips zijn:

  • Hoe meer zielen, hoe meer vreugde:¬†¬†Bij een busreis is de prijs voor een groot gedeelte afhankelijk van het soort bus dat je nodig hebt. Je betaald hierbij voor de bus en het aantal kilometers, niet voor het aantal personen. Het is dus voordelig om voor zoveel mogelijk mensen te zorgen zodat een dubbeldekker mogelijk is. Dit is vaak de beste deal per persoon.
  • Voorkom lege stoelen:¬†Alle bussen hebben een bepaalde capaciteit, deze mag niet overschreden worden. Wanneer je meer dan 62 personen hebt is het zeer waarschijnlijk dat je een dubbeldekker nodig hebt. Deze dubbeldekker is uiteraard duurder, maar heeft vervolgens wel zo’n 28 stoelen vrij. Houd bij¬†het aantal reizigers dus altijd rekening met de capaciteit van de bus.
  • Boek op tijd: Voorkom dat je last minute je busreis boekt, het kan zo voor onze partners lastiger zijn om je busreis uit te voeren wat vaak tot hogere kosten leidt.
  • Voorkom de drukste maanden:¬†Soms ontkom je hier niet aan, maar ook in de touringcar sector geldt de wet van vraag en aanbod. In drukke maanden stijgen vaak ook de prijzen voor een busreis. Het is daarom verstandig de maanden mei, juni en september te ontlopen. Is dit niet mogelijk, boek dan¬†op tijd.¬†