Amsterdam

Amsterdam Paleis op de Dam

Sightseeing per bus in de Regio Amsterdam

Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring in het rondrijden van toeristen in de regio Amsterdam. Met de sightseeing per bus in de regio Amsterdam ben je verzekerd van een prachtige rondrit langs de vele bezienswaardigheden die de stad en haar omgeving rijk zijn. Als gewaardeerde klant heb je bovendien wat in de pap te brokkelen: je kunt bij aanvang van de reis je wensen doorgeven en de chauffeur gaat zijn best doen voor een onvergetelijke en persoonlijke trip.

Denk aan het unieke Unesco werelderfgoed va de Beemsterpolder met haar monumentale boerderijen, kaasstad Edam met haar Sint Nicolaaskerk, historische volendam of vissersstad Marken. Dichter bij huis vind je het industriele NDSM-terrein, het Olympisch Stadion of het Paleis op de Dam. Waai uit in Amstelveen bij de molen aan de Amstel of de vele groengebieden die Amsterdam omringen. De chauffeur is vakbekwaam en zal je verrassen met weetjes en nieuwe inzichten. Beleef meer, stap in!

Wist je dat het het Paleis op de Dam vroeger als stadhuis functioneerde? Tijdens onze tour kom leer je de leukste feitjes over de omgeving.

Den Haag

Sightseeing Den Haag

Stap in de bus en laat je vervoeren langs alle mooie plekjes van de Hofstad. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring en vertellen met plezier over de vele bezienswaardigheden die de stad en haar omgeving rijk zijn. Als gewaardeerde klant mag je desgewenst meebeslissen over welke hotspot de chauffeur absoluut niet mag overslaan. Alles voor een onvergetelijke en persoonlijke trip.

Vergaap je aan de bijzondere architectuur van het Vredepaleis, Paleis Noordeinde, het Kurhaus of de vele Ambassades langs de typische Haagse lanen. Rij naar Scheveningen en de Haven, waai uit over het strand en laat je bijpraten over de stoerste zeemansverhalen uit de regio. Kom meer te weten over het Nelson Mandela standbeeld, de Gevangenpoort, het Binnenhof en vele Ministeries in onze politieke hofstad. De chauffeur is vakbekwaam en zal je verrassen met weetjes en nieuwe inzichten. Beleef meer, stap in!

Duurzaam

Wist je dat Den Haag meer bomen dan inwoners telt? Een erg groene stad dus. Ook Wonderbus geeft om groen en daarom ondersteunen wij dit duurzame concept. Een bus bespaard wel 30 auto's.

Den Haag

Eindhoven

Eindhoven

Sightseeing Eindhoven

Er is veel te beleven in de lichtstad Eindhoven, juist per touringcar. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring en nemen je mee naar de mooiste plekjes in de regio. Als gewaardeerde klant heb je bovendien wat in de pap te brokkelen: je kunt bij aanvang van de reis je wensen doorgeven en de chauffeur gaat zijn best doen voor een onvergetelijke en persoonlijke trip.

De chauffeur is vakbekwaam en zal je verrassen met weetjes en nieuwe inzichten tijdens sightseeing per bus in de regio Eindhoven. Beleef meer, stap in!

icon stad

Eindhoven bestaat uit wel 7 stadsdelen. Geef aan de chauffeur aan welke delen jij het mooist vindt.

Utrecht

Sightseeing Utrecht

UtrECHT de moeite waard deze rondrit langs vele bezienswaardigheden in de stad en daarbuiten. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring en nemen je mee naar de mooiste plekjes in de regio. Als gewaardeerde klant heb je bovendien wat in de pap te brokkelen: je kunt bij aanvang van de reis je wensen doorgeven en de chauffeur gaat zijn best doen voor een onvergetelijke en persoonlijke trip.

Kies voor een tourtje langs de Vecht, de Utrechtse Heuvelrug of de Dudokroute via Hilversum met haar vele omroepgebouwen. Ga voor Paleis Soestdijk of eeuwenoude kastelen nabij Wijk bij Duurstede met zijn sluizen via het Kasteel van Amerongen. Proef kersen en pruimen in Over Betuwe. De chauffeur is vakbekwaam en zal je verrassen met weetjes en nieuwe inzichten. Beleef meer, stap in!

Geen zin om met 465 treden de Domtoren te beklimmen? Geen zorgen, met Wonderbus kan je de toren gewoon vanuit de bus bekijken.

Dom Utrecht

Rotterdam

Erasmusbrug Rotterdam

Sightseeing per bus in de Regio Rotterdam

Onze chauffeurs hebben mooie woorden maar vooral ook daden en rijden je langs de mooiste plekjes in de regio Rotterdam. Je ziet de havenstad met andere ogen via deze  prachtige rondrit langs vele bezienswaardigheden. Heb je zelf absolute must-sees? Geen probleem: de chauffeur denkt graag met je mee en gaat zijn best doen voor een onvergetelijke en persoonlijke trip.

Alweer zo’n 25 jaar is de markante Erasmusbrug een hoogtepunt en niet te missen staaltje vakmanschap met internationale allure. Zo heeft Rotterdam meer te bieden: rij langs de Kop van Zuid, de Markthallen, de beroemde kubuswoningen of het futuristische Centraal Station. Maar ook buiten Rotterdam is veel moois te beleven, zoals een uitstapje naar Delft of de het Unesco erfgoed De Molens van Kinderdijk. De chauffeur is vakbekwaam en praat je bij met leuke weetjes en nieuwe inzichten. Beleef meer, stap in!

Rijd met de bus over de zwaan en bewonder zo de Erasmusbrug door te ervaren.