Amsterdam

lovers boot

Sightseeing per boot in de Regio Amsterdam

Niemand is zo bekend met de grachten van Amsterdam als onze schippers. Al jaren varen zij door de wateren om bezoekers de mooiste van onze hoofdstad te laten zien. Op deze tocht ontdek je de prachtige stad vanuit een heel ander perspectief.

Vaar langs het meest prestigieuze deel van de Herengracht in Amsterdam, de Gouden Bocht zorgt voor een iconisch plaatje op iedere telefoon. Schenk aandacht aan de historische panden die zich langs de grachtengordel van Amsterdam bevinden of bewonder de nieuwe architectuur vanaf ’t IJ. Maar sightseeing per boot in de regio Amsterdam heeft meer voor je in petto. Denk aan de Hermitage vanaf het water of duik in de geschiedenis bij de Westerkerk. De schipper vertelt je meer over alle leuke weetjes en nieuwe inzichten. Beleef meer, stap in!

Heldhaftig, vastberaden en barmhartig. Het wapen van Amsterdam en de eigenschappen van onze schippers.

Rotterdam

Regio Rotterdam

Niemand kan beter vertellen over Rotterdam als onze schippers vanaf het water. De stad heeft een aantal schitterende sightseeing die enkel vanaf per boot te bezoeken zijn en beslist de moeite waard zijn. Er is geen betere manier om onze havenstad te ontdekken.

Het hoogst punt van Nederland ziet er nog groter uit vanaf de boot. De Euromast is een van de hoogte punten van Rotterdam en uiteraard niet te missen op deze tour. Daarnaast heeft de havenstad nog veel meer te bieden. Denk aan de eerste drijvende boerderij ter wereld, de floating farm of vaar door richting de Waalhaven waar je de bedrijvende haven meemaakt. Ook de Maashaven is in dit rijtje niet te missen om de SS Rotterdam in al haar glorie te bekijken. Zet koers om de Erasmusbrug een keer vanaf beneden te bekijken. De schipper vertelt je meer over alle leuke weetjes en nieuwe inzichten. Beleef meer, stap in!

Wist je dat de haven van Rotterdam werk biedt aan bijna 90.000 mensen? Door het initiatief van Wonderbus kunnen de drie sectoren Cultuur, Horeca en Travel ook weer aan het werk.

Erasmusbrug Rotterdam