Plan je reis

Oops!

Er is helaas iets misgegaan. Probeer het nogmaals.

Oops!

Onze bussen verrichten wonderen maar in de tijd reizen kunnen we (nog) niet. Controleer je vertrek/aankomsttijden.
Rit {{ index + 1 }}
 
van
naar
Heenreis
Vertrek
Datum/Tijd
Aankomst
Vertrek heenreis
Vertrek
Aankomst
Terugreis
Datum/Tijd
Vertrek terugreis
Vertrek
Aankomst
Vertrek heenreis
Vertrek
Aankomst
Is er koffer/weekendtas bagage?
Icon plus
Tussentijds gebruikbus
 
Min circle Plus circle

Bus huren Movie Park Germany

Bus huren naar Movie Park Germany? Waan je in een film en bezoek dit geweldige pretpark. Ontmoet je favoriete karakters in Nickland of voel je een ster op de Hollywood Street Set. Movie Park Germany heeft veel te bieden en Wonderbus brengt je er naartoe!

Of het nu gaat om een leuk schoolreisje of uitje met de familie: op de set van Movie Park Germany voelt iedereen zich thuis. Bij Wonderbus begint het plezier al in de bus en boek je eenvoudig een touringcar met chauffeur. Wij gaan op zoek naar de beste opties voor jouw reis naar Bottrop zodat jij je kan focussen op dit geweldige uitje.  

Duurzaam

Wist je dat een wonderbus al snel 30 auto's op de weg bespaart? Kiezen voor Wonderbus is dus een duurzame keuze!

Mensen-in-bus

Hoe werkt Wonderbus?

Stap 1.

Tarief in 1 minuut

Laat ons weten waar je heen wilt en krijg direct een indicatie van de prijs.

Stap 2.

Offerte op maat

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat met de definitieve prijs.

Stap 3.

Boek je wonderbus

Offerte naar wens? Je kunt direct je bus huren en boeken. Stap in!

Waarom met Wonderbus naar Movie Park Germany?

Bus-chauffeur

Wie naar Movie Park Germany gaat wil vooral voordelig en zorgeloos genieten van een heerlijk dagje weg. Wonderbus begrijpt dat en neem alle zorgen weg, zowel voor als tijdens je reis. Zodra je een aanvraag doet geven we je direct inzicht in de te verwachten rij- en aankomsttijden. Daarnaast gaan we voor je op zoek naar de beste ritprijs.

Vul Movie Park Bottrop in als eindbestemming en geef aan vanaf waar je een bus wilt hurende pret begint. Krijg direct een indicatie van de prijs en ontvang vervolgens binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte. Wij gaan op zoek naar jouw ideale reis zodat jij voorbereid kan genieten van alles wat Movie Park Germany te bieden heeft.

veiligheid

Wist je dat Wonderbus alleen met ISO-9001 of SKTB gecertificeerde bussen werkt? Kiezen voor Wonderbus is dus ook een veilige keuze!

Onze voordelen

De beste prijs.

Wonderbus vergelijkt offertes van 150 touringcarbedrijven in binnen- en buitenland. Zo regelen we de beste optie voor de beste prijs.

Snelle service.

Vertel ons je reisplan en in minder dan 1 minuut heb jij een schatting van de kosten. Binnen 24 uur ontvang je van ons het definitieve tarief.

Persoonlijk advies.

Persoonlijk advies zorgt voor efficiënter, comfortabeler of voordeliger vervoer. Ook in de bus zorgt een ervaren chauffeur voor optimaal reisgenot.