Onze beloftes

Onze beloftes

Onze toewijding aan jouw reis is groot, daarom vind je hieronder onze beloftes. Dit is wat je in ieder geval van ons kunt verwachten:

Direct een prijsindicatie

Bij Wonderbus krijg je direct een prijsindicatie van je reis. Handig voor wanneer je met een budget moet werken. Mits je geen aanvullende wensen hebt betaal je nooit meer dan de prijs die we geven. Bijvoorbeeld: de indicatie ligt tussen €550,- en €720,- Binnen 24 uur krijg je de definitieve prijs, bijvoorbeeld €610,-. De definitieve prijs zal in principe nooit hoger zijn dan het hoogste bedrag van de schatting. In dit voorbeeld dus maximaal €720,- voor jouw reis. Disclaimer: bij ritjes met een korte afstand kan het tarief nog wel afwijken, omdat de opstartkosten voor de touringcar niet voldoende worden meegenomen in dit indicatietarief. Hetzelfde geldt voor tussentijds gebruik van de bus. Is het onduidelijk? Neem contact met ons op.

Lage prijsgarantie

Wonderbus werkt nauw samen met een landelijk netwerk van touringcarbedrijven. Dit stelt ons in staat om de beste aanbieder te kiezen voor jouw aanvraag. Zo drukken we de prijs. Om nog maar te zwijgen over de tijd die je bespaart op wachten op en vergelijken van allerlei moeilijk leesbare offertes. Bij Wonderbus regel je het snel, simpel en betaalbaar.  

Gecertificeerde kwaliteit bussen en chauffeurs

Al onze bussen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Standaard zijn zij voorzien van SKTB en ISO 9001. Hierop doen we nooit concessies. Bij Wonderbus gaan we voor kwaliteit.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een selectie kunnen maken van excellente chauffeurs. Vakbekwaam en rijvaardig, behulpzaam en betrouwbaar. Ze staan te trappelen om met jou en Wonderbus de weg op te gaan.