Ons verhaal

Passie

Bij Wonderbus delen we één gezamenlijke passie: klanten blij maken. Maar dan ook echt. Ons verhaal begint al in 2012, toen we onze eerste bus huurden voor een reis naar een Duits muziekfestival. Dikke high-fives toen we alles tot op de vierkante centimeter voor elkaar hadden gekregen. Die kick heeft ons nooit meer losgelaten. Sterker nog: het is onze lust en ons leven geworden.

In de loop der jaren stuitten we altijd weer op een paar terugkerende ongemakken bij het huren van een bus. We ontdekten dat er heel goede touringcarbedrijven waren en, tja, minder goede. Onduidelijke offertes, trage service en – helaas echt waar – onvriendelijkheid. Zoals laatst, toen we weer een mooie reis wilden organiseren en wat gingen rondbellen. “WÁÁT? Naar Dórtmund? Maar dat is helemaal in Dúitsland!” klonk het aan de andere kant van de telefoon. “Ja…? Dus…?” stamelden we stomverbaasd.

Boeken in 1 minuut?

We wisten steeds beter: dit kan zo niet langer. Reizen moet leuk zijn en het organiseren ervan ook. En zo kwamen we al snel op het idee van Wonderbus: eenvoudig een bus boeken in slechts een minuut. Zou dat niet fantastisch zijn? Gedreven door het idee dat iederéen hier behoefte aan heeft gingen we aan de slag.

Met behulp van onze opgebouwde relaties op het gebied van webdesign en kwalitatief hoogwaardige touringcarbedrijven kreeg ons nieuwe bedrijfje al snel meer body. We selecteerden touringcarbedrijven waar we een goed gevoel bij hadden. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Door testen bij familie maar juist ook bij vreemden kwamen we veel te weten over de behoefte van de klant. We perfectioneerden verder totdat we het aandurfden om de wereld te veroveren.

Wonderbus

Et voilà: in de mooie herfst van 2016 werd Wonderbus geboren. Bij Wonderbus hebben we geen bussen, maar wel goede ideeën. Onze website is hiervan het resultaat. Het moge duidelijk zijn: we zijn best een beetje trots. Overzichtelijke offertes en betaalwijzen, een snelle boekingstool, super service doorweven met een beetje fun: dat is wie we zijn.

En nu? Is het klaar? Zeker niet! Bij Wonderbus houden we van innoveren. Terwijl jij je bus boekt zijn wij alweer bezig om onze dienstverlening op allerlei fronten verder te verbeteren en uit te breiden. Zo houden we niet alleen de wielen maar ook de zaak draaiende. Bij Wonderbus is geen vraag te gek. We zijn er voor jou en doen er alles aan om je reis fantastisch te laten verlopen.

Jij komt met je idee, wij verzorgen de rest. Bereken nu je tarief.