Ons verhaal

Update corona: Andere tijden, nieuwe plannen

Sinds 12 maart 2020 staat de wereld in Nederland op zijn kop. Touringcarbedrijven staan stil, de horeca is zeer beperkt, rondvaartboten liggen voor anker en acteurs hebben geen publiek. Alles onder het motto ‘Alleen samen krijgen we corona onder controle’.

Bij Wonderbus zagen we onze omzet in één klap naar nul dalen. Hetzelfde verhaal geldt voor ons andere merk Maximal Trips, waarmee we busreizen naar Europese muziekfestivals verzorgen: alles afgelast, nul busreizen dit jaar. En voorlopig is er geen perspectief in waar we goed in zijn: het verhuren van een touringcar met chauffeur. Dus gingen we terug naar de tekentafel. We moesten iets verzinnen. En zo ontstond het rijdend en varend theater. Het waren spannende, drukke, stressvolle maar ook hoopgevende weken. We kregen support vanuit veel hoeken, en merkten dat we snel konden schakelen met onze getroffen partners uit de touringcarbranche, de rederijen, horeca en acteurs: ‘Alleen samen kunnen we corona het hoofd bieden’.

Trots en blij gaan we dus door met het nieuwe Wonderbus: het rijdend en varend theater is een feit. We voldoen aan alle veiligheidsprotocollen, steunen direct drie sectoren én een deel van de opbrengst gaat naar kwetsbare ouderen. We nodigen iedereen uit dit initiatief te steunen door een tour te boeken: ‘Alleen samen maken we wonderen waar’. Beleef meer, stap in!

Lees hier het persbericht van maandag 22 juni 2020.
Touringcarbedrijf, rederij, horeca, spreker, acteur of comedyspeler? Meld je aan en doe mee.


Touringcarverhuur

Passie

Bij Wonderbus delen we één gezamenlijke passie: klanten blij maken. Maar dan ook echt. Ons verhaal begint al in 2012, toen we onze eerste bus huurden voor een reis naar een Duits muziekfestival. Dikke high-fives toen we alles tot op de vierkante centimeter voor elkaar hadden gekregen. Die kick heeft ons nooit meer losgelaten. Sterker nog: het is onze lust en ons leven geworden.

In de loop der jaren stuitten we altijd weer op een paar terugkerende ongemakken bij het huren van een bus. We ontdekten dat er heel goede touringcarbedrijven waren en, tja, minder goede. Onduidelijke offertes, trage service en – helaas echt waar – onvriendelijkheid. Zoals laatst, toen we weer een mooie reis wilden organiseren en wat gingen rondbellen. “WÁÁT? Naar Dórtmund? Maar dat is helemaal in Dúitsland!” klonk het aan de andere kant van de telefoon. “Ja…? Dus…?” stamelden we stomverbaasd.

Boeken in 1 minuut

We wisten steeds beter: dit kan zo niet langer. Reizen moet leuk zijn en het organiseren ervan ook. En zo kwamen we al snel op het idee van Wonderbus: eenvoudig een bus boeken in slechts een minuut. Zou dat niet fantastisch zijn? Gedreven door het idee dat iederéen hier behoefte aan heeft gingen we aan de slag.

Met behulp van onze opgebouwde relaties op het gebied van webdesign en kwalitatief hoogwaardige touringcarbedrijven kreeg ons nieuwe bedrijfje al snel meer body. We selecteerden touringcarbedrijven waar we een goed gevoel bij hadden. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Door testen bij familie maar juist ook bij vreemden kwamen we veel te weten over de behoefte van de klant. We perfectioneerden verder totdat we het aandurfden om de wereld te veroveren.

Wonderbus

Et voilà: in de mooie herfst van 2016 werd Wonderbus geboren. Bij Wonderbus hebben we geen bussen, maar wel goede ideeën. Onze website is hiervan het resultaat. Het moge duidelijk zijn: we zijn best een beetje trots. Overzichtelijke offertes en betaalwijzen, een snelle boekingstool, super service doorweven met een beetje fun: dat is wie we zijn.

En nu? Is het klaar? Zeker niet! Bij Wonderbus houden we van innoveren. Terwijl jij je bus boekt zijn wij alweer bezig om onze dienstverlening op allerlei fronten verder te verbeteren en uit te breiden. Zo houden we niet alleen de wielen maar ook de zaak draaiende. Bij Wonderbus is geen vraag te gek. We zijn er voor jou en doen er alles aan om je reis fantastisch te laten verlopen.

Jij komt met je idee, wij verzorgen de rest. Bereken nu je tarief.