Plan je reis

Oops!

Er is helaas iets misgegaan. Probeer het nogmaals.

Oops!

Onze bussen verrichten wonderen maar in de tijd reizen kunnen we (nog) niet. Controleer je vertrek/aankomsttijden.
Rit {{ index + 1 }}
 
van
naar
Heenreis
Vertrek
Datum/Tijd
Aankomst
Vertrek heenreis
Vertrek
Aankomst
Terugreis
Datum/Tijd
Vertrek terugreis
Vertrek
Aankomst
Vertrek heenreis
Vertrek
Aankomst
Is er koffer/weekendtas bagage?
Icon plus
Tussentijds gebruikbus
 
Min circle Plus circle

Bus huren rondrit

Het plezier begint als je de bus in stapt, en dat geldt al helemaal voor een rondrit. En deze kun je volledig zelf vormgeven wanneer je kiest voor het huren van een bus met chauffeur. Van 16 tot 160 personen: er is voor ieder wat wils. Koffie, thee en drankjes aanwezig. Zo organiseer jij een betaalbaar en origineel dagje uit.

Een 40-jarig huwelijk of familiedag: met de rondrit per touringcar zit je hoog en droog en geniet je van de mooiste uitzichten. Uiteraard zijn tussenstops mogelijk en kun je genieten van een museumbezoek of diner. Spullen die je niet nodig hebt laat je lekker in de bus liggen. Onze ervaren chauffeurs zijn gastheer tijdens jouw reis in een van de gecertificeerde touringcars.

Wist je dat een wonderbus al snel 30 auto's op de weg bespaart? Kiezen voor Wonderbus is dus een duurzame keuze!

Binnenzijde touringcar

Hoe werkt Wonderbus?

Stap 1.

Tarief in 1 minuut

Laat ons weten waar je heen wilt en krijg direct een indicatie van de prijs.

Stap 2.

Offerte op maat

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat met de definitieve prijs.

Stap 3.

Boek je wonderbus

Offerte naar wens? Je kunt direct je bus huren en boeken. Stap in!

Waarom met Wonderbus op rondrit?

Bus-chauffeur

Wonderbus heeft een unieke tool: de optie voor ‘meerdere bestemmingen’. Hiermee plan je zelf volledig je reis totdat deze helemaal naar wens is. Bepaal alle aankomst- en vertrektijden en wees de regisseur van jouw reis. Mocht je vragen hebben dan zijn wij 24/7 bereikbaar.

Kies je bestemming en krijg direct een prijsindicatie voor jouw rondreis. Wonderbus gaat voor je op zoek naar het beste tarief en komt binnen 24 uur bij je terug met een definitieve offerte voor het huren van een bus. Je Persoonlijk Reisadviseur denkt graag met je mee over het ideale reisplan. Voor aanvang van de reis ontvang je van ons de chauffeursgegevens en ben je klaar voor vertrek.

Wist je dat Wonderbus alleen met ISO-9001 of SKTB gecertificeerde bussen werkt? Kiezen voor Wonderbus is dus ook een veilige keuze!

Onze voordelen

De beste prijs.

Wonderbus vergelijkt offertes van 150 touringcarbedrijven in binnen- en buitenland. Zo regelen we de beste optie voor de beste prijs.

Snelle service.

Vertel ons je reisplan en in minder dan 1 minuut heb jij een schatting van de kosten. Binnen 24 uur ontvang je van ons het definitieve tarief.

Persoonlijk advies.

Persoonlijk advies zorgt voor efficiënter, comfortabeler of voordeliger vervoer. Ook in de bus zorgt een ervaren chauffeur voor optimaal reisgenot.