Plan je reis

Oops!

Er is helaas iets misgegaan. Probeer het nogmaals.

Oops!

Onze bussen verrichten wonderen maar in de tijd reizen kunnen we (nog) niet. Controleer je vertrek/aankomsttijden.
Rit {{ index + 1 }}
 
van
naar
Heenreis
Vertrek
Datum/Tijd
Aankomst
Vertrek heenreis
Vertrek
Aankomst
Terugreis
Datum/Tijd
Vertrek terugreis
Vertrek
Aankomst
Vertrek heenreis
Vertrek
Aankomst
Is er koffer/weekendtas bagage?
Icon plus
Tussentijds gebruikbus
 
Min circle Plus circle

Bus huren bruiloft

De mooiste dag van je leven wil je in stijl laten verlopen. Je hebt die mooie trouwlocatie gevonden, maar wil dat je gasten er makkelijk komen. Bij Wonderbus begrijpen we dat en denken we met je mee. Zo zorgen we er samen voor dat alles zo soepel mogelijk verloopt.

Of je gasten nu ‘s nachts terug moeten reizen, tussentijds vervoer nodig hebben of een transfer nodig hebben vanaf de luchthaven: je wil dat dit geregeld wordt zodat jij je kunt focussen op het huwelijk zelf. Uiteraard denken we graag met je mee over een volledig programma. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor optimaal rijgenot. Sit back and relax!

Wist je dat een wonderbus al snel 30 auto's op de weg bespaart? Kiezen voor Wonderbus is dus een duurzame keuze!

Bus-naar-Bruiloft

Hoe werkt Wonderbus?

Stap 1.

Tarief in 1 minuut

Laat ons weten waar je heen wilt en krijg direct een indicatie van de prijs.

Stap 2.

Offerte op maat

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat met de definitieve prijs.

Stap 3.

Boek je wonderbus

Offerte naar wens? Je kunt direct je bus huren en boeken. Stap in!

Waarom met Wonderbus naar je bruiloft?

Bus-chauffeur

Een bruiloft kan kostbaar zijn maar bij Wonderbus zoeken we de beste prijs voor het huren van een bus. Bovendien werken we niet alleen met ISO9001 gecertificeerde partijen, maar ook nog eens met nette touringcars. De reis is voor jong en oud geschikt en je gasten zullen een comfortabele reis ervaren.

Je persoonlijk reisadviseur zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt deze dag. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar mocht dat nodig zijn. Kies je bestemming en krijg direct een prijsindicatie voor het huren van een bus. Wonderbus gaat voor je op zoek naar de beste prijs en komt binnen 24 uur bij je terug met een definitieve offerte. Voor aanvang van de reis ontvang je van ons de chauffeursgegevens en het volledig reisplan.

Wist je dat Wonderbus alleen met ISO-9001 of SKTB gecertificeerde bussen werkt? Kiezen voor Wonderbus is dus ook een veilige keuze!

Onze voordelen

De beste prijs.

Wonderbus vergelijkt offertes van 150 touringcarbedrijven in binnen- en buitenland. Zo regelen we de beste optie voor de beste prijs.

Snelle service.

Vertel ons je reisplan en in minder dan 1 minuut heb jij een schatting van de kosten. Binnen 24 uur ontvang je van ons het definitieve tarief.

Persoonlijk advies.

Persoonlijk advies zorgt voor efficiënter, comfortabeler of voordeliger vervoer. Ook in de bus zorgt een ervaren chauffeur voor optimaal reisgenot.

Tevreden klanten

accenture
afas live
ahold
albert heijn
bever
bouwmaat
dpd
gamma
hema
ING
nuon
royal schiphol group
sponsor partners
subway
tno
tu delft