Plan je reis

Oops!

Er is helaas iets misgegaan. Probeer het nogmaals.

Oops!

Onze bussen verrichten wonderen maar in de tijd reizen kunnen we (nog) niet. Controleer je vertrek/aankomsttijden.
Rit {{ index + 1 }}
 
van
naar
Heenreis
Vertrek
Datum/Tijd
Aankomst
Vertrek heenreis
Vertrek
Aankomst
Terugreis
Datum/Tijd
Vertrek terugreis
Vertrek
Aankomst
Vertrek heenreis
Vertrek
Aankomst
Is er koffer/weekendtas bagage?
Icon plus
Tussentijds gebruikbus
 
Min circle Plus circle

Bus huren bedrijfsuitje

Een bus huren is ideaal voor je bedrijfsuitje. Of je nu kiest voor een dagje Efteling of Walibi, paintballen of toch een diner in dat ene leuke restaurant: de bus is een sfeer verhogende factor. Van 16 tot 160 personen: Leun rustig achterover en geniet van deze bijzondere dag.

Laat leasewagens staan en stap in de bus. Onze vaste klanten bevestigen: ÔÇťdit was echt gezelligÔÇŁ. Wie met de bus reist ervaart het vertrouwde gevoel van een schoolreisje. Onze ervaren chauffeurs zijn tevens gastheer. Reizigers kunnen even de boel de boel laten en in een verrassende setting nader tot elkaar komen. En BOB blijft lekker thuis.

Wist je dat een wonderbus al snel 30 auto's op de weg bespaart? Kiezen voor Wonderbus is dus een duurzame keuze!

Binnenzijde touringcar

Hoe werkt Wonderbus?

Stap 1.

Tarief in 1 minuut

Laat ons weten waar je heen wilt en krijg direct een indicatie van de prijs.

Stap 2.

Offerte op maat

Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat met de definitieve prijs.

Stap 3.

Boek je wonderbus

Offerte naar wens? Je kunt direct je bus huren en boeken. Stap in!

Waarom met Wonderbus op bedrijfsuitje?

Bus-chauffeur

Bij het organiseren van het bedrijfsuitje komt er al genoeg op je af en Wonderbus begrijpt dat. Daarom denken we graag met je mee. Over de ideale route, de aankomst- en vertrektijden, drankjes onderweg of bagage: huur een bus en ga zorgeloos op stap. Je persoonlijk reisadviseur zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt deze dag.

Kies je bestemming en krijg direct een prijsindicatie. Wonderbus gaat voor je op zoek naar het beste tarief en komt binnen 24 uur bij je terug met een definitieve offerte. Heb je een speciaal verzoek: vraag het ons gerust. Voor aanvang van de reis ontvang je van ons de chauffeursgegevens en het volledig reisplan.

Wist je dat Wonderbus alleen met ISO-9001 of SKTB gecertificeerde bussen werkt? Kiezen voor Wonderbus is dus ook een veilige keuze!

Onze voordelen

De beste prijs.

Wonderbus vergelijkt offertes van 150 touringcarbedrijven in binnen- en buitenland. Zo regelen we de beste optie voor de beste prijs.

Snelle service.

Vertel ons je reisplan en in minder dan 1 minuut heb jij een schatting van de kosten. Binnen 24 uur ontvang je van ons het definitieve tarief.

Persoonlijk advies.

Persoonlijk advies zorgt voor effici├źnter, comfortabeler of voordeliger vervoer. Ook in de bus zorgt een ervaren chauffeur voor optimaal reisgenot.