DPD

DPD Nederland vierde haar 25-jarig bestaan met een groots jubileumfeest voor alle medewerkers. Vanaf locaties in heel het land moesten groepen mensen veilig vervoerd worden naar de feestlocatie en weer terug. Wonderbus werd door DPD gevraagd het busvervoer vanuit heel Nederland te verzorgen.

VANUIT MEERDERE VERTREKLOCATIES NAAR DEZELFDE BESTEMMING.

Uitdaging

Vanuit diverse steden verspreid over heel Nederland moesten tijdens het spitsuur circa 375 werknemers naar de feestlocatie in Zuid Nederland vervoerd worden. De uitdaging was dat alle reizigers vanuit het hele land tegelijk moest aankomen op dezelfde locatie binnen een beperkt tijdslot.

Het project vond plaats in nauwe samenwerking met de gemeente Den Haag en andere stakeholders. Oogmerk hierbij was een verantwoord en veilig management van de mensenmassa’s. Oogmerk hierbij was veilig en comfortabel vervoer van alle feestgangers.

● 375 personen
● 11 touringcars
● 2 stakeholders
● 1 bestemming

Aanpak

Door het beknopte tijdframe hebben we ervoor gekozen om niet meer dat twee vertreksteden per route in te zetten. Ons eigen ontwikkelde planningssysteem, gekoppeld aan het Google Traffic Model, maakt het mogelijk een adequate inschatting te maken van alle vertrek- en aankomsttijden in combinatie met tussentijdse stops en rusttijden van de chauffeur.

Tijdens de uitvoering van het project was de projectmanager 24/7 bereikbaar.

● Projectmanager
● Vervoersplan
● Planningssysteem
● 24/7

Resultaat

Circa 375 medewerkers van DPD hebben een waanzinnig jubileumfeest beleefd. Iedereen is op veilige en comfortabele wijze vervoerd vanuit vertrekplaatsen in het hele land. DPD werd ontzorgt en kon zich focussen op het event.

● Zorgeloos
● Comfortabel
● Crowdmanagement
● Veilig vervoer

Reactie klant

"DPD weet alles van pakketvervoer in busjes, maar niets van personenvervoer in bussen. Wonderbus gelukkig wel. We hadden een heerlijk jubileumfeest. Alle medewerkers waren blij met het vlekkeloos vervoer vanaf hun standplaats...en weer terug. Chapeau!"

- Brunel